Sunday, 4 May 2014

Ready stock bib bola jaring kanak-kanak

Kami telah sediakan ready stok dengan 3 pilihan warna kegemaran:

● Merah
● Hijau (Milo)
● kuning
Bib untuk umur 5-10 tahun
Sukatan :
Ukur bahu - 13inchi
Ukur panjang - 17inchi

Hubungi : 014-8866186 (sofia)

Saturday, 21 September 2013

Tempahan bib bola jaring kanak-kanak

Salam sejahtera semua,

Baru-baru ini, AR Collection telah menerima tempahan dr tadika untuk membuat bib bola jaring. Kami juga mendapat permintaan tinggi untuk produk sukan bagi kanak-kanak..

Wednesday, 17 April 2013

PROMOSI BIB BOLA JARING & BIB BOLA SEPAK

Assalamulaikum wtb &salam sejahtera..

Kami sedang membuat promosi utk bib bola jaring & bib bola sepak..

BIB BOLA JARING - RM75/SET
BIB BOLA SEPAK   - RM105/SET

Harga tidak termasuk pos.
Pembelian RM200 pos adalah percuma.

Hubungi Sofia- 0148866186 (call/whatsapp/sms)
Email: arcollection2009@yahoo.com

Monday, 15 April 2013

Assalamualaikum & Salam sejahtera..

Alhamdulillah & syukur kami panjatkan kerana sehingga kini kami masih menjalankan perniagaan yang telah berusia 5 tahun.

Baru2 ini pada penghujung Januari 2013, kami telah menjadi salah satu syarikat yang berdaftar dengan kementerian kewangan & mendapat status bumiputera.

Terima Kasih atas sokongan anda semua..

Regards,
Sofia



Tuesday, 7 August 2012

PROMOSI BUTTON BADGE - 10/08/2012-15/09/2012 - RM 1


Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Kami sedang membuat promosi buat button badge 58mm dengan kualiti yang bagus (hot laminate on top) dengan harga cuma RM 1.50 RM 1

Ya, RM 1..untuk kuantiti 10 keatas..

Pos adalah PERCUMA bagi kuantiti 50 keatas dan dalam kawasan lembah klang sahaja.

Pengalaman membuat Button badge selama 6tahun..dah beribu2 button kami buat..untuk sekolah, kolej, universiti, orang perseorangan, souvenir kawin, persatuan, kelab, macam2 ada..


Untuk tempahan sila hubungi.
Sofia-0148866186
email: arcollection2009@yahoo.com


Selamat Berpuasa rakan2 sekalian. :) 




Wednesday, 1 August 2012

PROJECT TERKINI-CADAR ASRAMA MRSM, BUTTON BADGES SEKOLAH & JERSEY HITACHI

Assalamualaikum Semua..

Antara job2 yang berjaya disiapkan pada bulan lepas..:) ini yang sempat diambil gambar..kalau da kalut tu mana la sempat nak ambil gambar.da bagi kt customer baru teringat ..

Selamat Menyambut Ramadhan..:)

CADAR ASRAMA MRSM


CADAR ASRAMA MRSM

CADAR ASRAMA MRSM..ON THE WAY NAK BUAT

BUTTON BADGES-SEKOLAH DARI SARAWAK


TEMPAHAN 100PCS BUTTON BADGES DARI SARAWAK

BARANG SIAP UTK DI PACK & POSLAJU :)

SKOR 5A UPSR


JERSEY FUTSAL TEAM HITACHI 




JERSEY 1-HITACHI TRANSPORT

JERSEY 2-HITACHI TRANSPORT


BUTTON BADGES-TEMPAHAN DARI CIKGU SEKOLAH



BUTTON BADGE DITEMPAH OLEH CIKGU - 24PCS DENGAN PELBAGAI DESIGN PUN KAMI TERIMA..DENGAN HARGA CUMA RM1.50/PCS

:) TEMPAHAN CIKSU SKOLAH...NAK BAGI ANAK2 MURID LAH TU..

Tuesday, 3 July 2012

T-Shirt Kelab Kembar Malaysia

T-Shirt Kelab Kembar Malaysia working progress......

Specification:


Custom made t-shirt


Pink Color:

For adult size XS to XXXL children size 20 to 36

V neck  with 4 color 2 side of rubber dye printing


Blue Color:


For children size 20 to 36

V neck  with 4 color 2 side of rubber dye printing

Adult size XS to XXXL

Collared  with 4 color 2 side of rubber dye printing