Wednesday, 28 January 2015

Jersi lengan panjang

Assalamualaikum & salam sejahtera semua..

Selalu je orang call/sms/whatsapp kami tentang jersi lengan panjang untuk perempuan.

Kini kami telah pun menambah 1 produk lagi untuk memenuhi permintaan para pelanggan.

★jersi lengan panjang
★saiz dari XS - XL
★jersi serap peluh
★terdapat 3 pilihan warna seperti dlm gambar

Harga RM35/helai

Untuk harga team/kuantiti yg banyak bole hubungi kami:

Email: arcollection2009@yahoo.com
Tel/sms/whatsapp: 0148866186

Terima kasih

Thursday, 20 November 2014

TRAINING SET UNTUK BOLA SEPAK & FUTSAL

Salam sejahtera semua..

Sejak sebulan ni ramai yang bertanya mengenai "Training Set" untuk Bola Sepak &  Futsal;


Skittle Cone 9inch - RM4.50
Cone 12inch - RM 6.00
Cone 16inch - RM 25.00 (material lain-kon lebih keras)
Cone 18inch - RM 30.00 (material lain-kon lebih keras)


Cone 15inch - RM 25.00
Pole @ Tiang (1.5M) - RM 15.00


Cone 15inch - RM 25.00


Hurdles 1 - RM 45.00
Hurdles 2 - RM35.00


Agility Ladder - RM 85.00


Marker/skittle cone (50pcs/set) - RM 95/set


POLE (Outdoor) with stand (12pcs/set) - RM 380/set
POLE (Indoor) with stand (loose) - RM 50/pcs
Speed ring (12pcs/set) = RM 75/set
Coach Board - RM50

Banyak lagi gambar-gambar yang nak upload dalam blog ni..tapi admin xdapat nak upload sebab phone ada masalah sikit..keterangan lanjut boleh hubungi 014-8866186 (call/whatsapp/telegram/sms). saya boleh send gambar2 hurdles, cone, pole, Coach board, referee card etc..semua ada gambar..Harga boleh diskaun untuk kuantiti yang banyak




Sunday, 4 May 2014

Ready stock bib bola jaring kanak-kanak

Kami telah sediakan ready stok dengan 3 pilihan warna kegemaran:

● Merah
● Hijau (Milo)
● kuning
Bib untuk umur 5-10 tahun
Sukatan :
Ukur bahu - 13inchi
Ukur panjang - 17inchi

Hubungi : 014-8866186 (sofia)

Saturday, 21 September 2013

Tempahan bib bola jaring kanak-kanak

Salam sejahtera semua,

Baru-baru ini, AR Collection telah menerima tempahan dr tadika untuk membuat bib bola jaring. Kami juga mendapat permintaan tinggi untuk produk sukan bagi kanak-kanak..

Wednesday, 17 April 2013

PROMOSI BIB BOLA JARING & BIB BOLA SEPAK

Assalamulaikum wtb &salam sejahtera..

Kami sedang membuat promosi utk bib bola jaring & bib bola sepak..

BIB BOLA JARING - RM75/SET
BIB BOLA SEPAK   - RM105/SET

Harga tidak termasuk pos.
Pembelian RM200 pos adalah percuma.

Hubungi Sofia- 0148866186 (call/whatsapp/sms)
Email: arcollection2009@yahoo.com

Monday, 15 April 2013

Assalamualaikum & Salam sejahtera..

Alhamdulillah & syukur kami panjatkan kerana sehingga kini kami masih menjalankan perniagaan yang telah berusia 5 tahun.

Baru2 ini pada penghujung Januari 2013, kami telah menjadi salah satu syarikat yang berdaftar dengan kementerian kewangan & mendapat status bumiputera.

Terima Kasih atas sokongan anda semua..

Regards,
Sofia



Tuesday, 7 August 2012

PROMOSI BUTTON BADGE - 10/08/2012-15/09/2012 - RM 1


Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Kami sedang membuat promosi buat button badge 58mm dengan kualiti yang bagus (hot laminate on top) dengan harga cuma RM 1.50 RM 1

Ya, RM 1..untuk kuantiti 10 keatas..

Pos adalah PERCUMA bagi kuantiti 50 keatas dan dalam kawasan lembah klang sahaja.

Pengalaman membuat Button badge selama 6tahun..dah beribu2 button kami buat..untuk sekolah, kolej, universiti, orang perseorangan, souvenir kawin, persatuan, kelab, macam2 ada..


Untuk tempahan sila hubungi.
Sofia-0148866186
email: arcollection2009@yahoo.com


Selamat Berpuasa rakan2 sekalian. :)