Monday, 21 August 2017

**TERBARU**BIB NETBALL PRASEKOLAH 08/2017

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Stok baru untuk bulan Ogos/September bib bola jaring prasekolah atau tadika telah ada

Material : TC Cotton
7 helai / set
siap cetak position

Harga: RM85/set
Postage: RM 7

Pilihan warna : Ungu, Oren, Hijau, Biru Awan

Call/ Whatsapp: 014-8866186





Wednesday, 12 April 2017

Bib Bola Jaring saiz Dewasa, Sekolah Rendah & PraSekokah

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Update terkini produk bib bola jaring

Bib bola jaring saiz dewasa

- Material : TC cotton (kain)
- Pilihan warna: Biru, Light pink, merah, pink, hijau & purple
- 7 helai/set
- siap cetak position
- HARGA RM 90





• Bib Bola Jaring Saiz Sekolah Rendah

- Material : TC cotton (kain)
- Pilihan warna: Oren, hijau & purple
- 7 helai/set
- siap cetak position
- HARGA RM90




• Bib Bola Jaring Saiz Pra sekolah @ Tadika

- Material : TC cotton (kain)
- Pilihan warna: Biru, merah, kuning & hijau
- 7 helai/set
- siap cetak position
- Harga RM 85



Contoh design bib



Whatsapp : 0148866186
Whatsapp : 0148866186

Terima kasih

Wednesday, 29 March 2017

Follow FB kami ye..

https://www.facebook.com/pembekalbarangsukan/

Bib netball dewasa

Salam semua

Lama tak update blog kan?
Kami masih aktif meniaga.cuma lama xupdate blog ni. Banyak kat FB.

Bib netball ready stok.

Ada warna magenta (pink gelap), oren, purple, merah..

Pilih2..

Harga RM90/Set
1set ada 7 helai.
Siap print position.

Material jenis TC cotton.bukan jenis tafeta atau kain licin ye..

Wassap :0148866186

Thursday, 8 October 2015

KAMI MASIH LAGI AKTIF BERNIAGA

salam sejahtera kepada pelanggan yang kami sayangi,

kami masih lagi menjalankan perniagaan seperti biasa. katalog jersi, bib, bola, aksesori sukan semua boleh klik pada pautan yang telah disediakan,

kami minta maaf sebab jarang update blog. apa-apa pun, tuan/puan/encik/cik boleh like FB page: Pembekal Jersi Sukan & Alatan Sukan

Whatapp/sms : 014-8866186

terima kasih semua

Wednesday, 28 January 2015

Jersi lengan panjang

Assalamualaikum & salam sejahtera semua..

Selalu je orang call/sms/whatsapp kami tentang jersi lengan panjang untuk perempuan.

Kini kami telah pun menambah 1 produk lagi untuk memenuhi permintaan para pelanggan.

★jersi lengan panjang
★saiz dari XS - XL
★jersi serap peluh
★terdapat 3 pilihan warna seperti dlm gambar

Harga RM35/helai

Untuk harga team/kuantiti yg banyak bole hubungi kami:

Email: arcollection2009@yahoo.com
Tel/sms/whatsapp: 0148866186

Terima kasih

Thursday, 20 November 2014

TRAINING SET UNTUK BOLA SEPAK & FUTSAL

Salam sejahtera semua..

Sejak sebulan ni ramai yang bertanya mengenai "Training Set" untuk Bola Sepak &  Futsal;


Skittle Cone 9inch - RM4.50
Cone 12inch - RM 6.00
Cone 16inch - RM 25.00 (material lain-kon lebih keras)
Cone 18inch - RM 30.00 (material lain-kon lebih keras)


Cone 15inch - RM 25.00
Pole @ Tiang (1.5M) - RM 15.00


Cone 15inch - RM 25.00


Hurdles 1 - RM 45.00
Hurdles 2 - RM35.00


Agility Ladder - RM 85.00


Marker/skittle cone (50pcs/set) - RM 95/set


POLE (Outdoor) with stand (12pcs/set) - RM 380/set
POLE (Indoor) with stand (loose) - RM 50/pcs
Speed ring (12pcs/set) = RM 75/set
Coach Board - RM50

Banyak lagi gambar-gambar yang nak upload dalam blog ni..tapi admin xdapat nak upload sebab phone ada masalah sikit..keterangan lanjut boleh hubungi 014-8866186 (call/whatsapp/telegram/sms). saya boleh send gambar2 hurdles, cone, pole, Coach board, referee card etc..semua ada gambar..Harga boleh diskaun untuk kuantiti yang banyak